Δευτ - Παρ : 8:30 - 21:00
Σαβ : 8:30 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΩΣ 3KG

Σχετικά με εμάς


Το βιβλιοχαρτοπωλείο «Προμηθέας» ιδρύθηκε το έτος 1998 από τους ομόρρυθμους εταίρους κ.κ. Κορομπίλη Γιάννη και Φιλίππου Γιώργο.

Στεγάζεται από την έναρξη λειτουργίας του σε δύο καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς της πόλης της Καρδίτσας, ένα ιστορικό κτίριο το οποίο αποτελεί μοναδικό δείγμα μοντέρνας αρχιτεκτονικής και σημείο αναφοράς για την πόλη!  

Από την αρχή της δραστηριοποίησης του ασχολείται με το λιανικό και χονδρικό εμπόριο και εμπορεύεται σχολικά είδη, βιβλία, χαρτικά, είδη γραφείου, είδη χειροτεχνίας και ζωγραφικής, υλικά χειροτεχνίας, αναλώσιμα ηλεκτρονικών υπολογιστών, υλικά και μηχανήματα βιβλιοδεσίας, συσκευασίας και πλαστικοποίησης, είδη δώρου ενώ μεγάλο μέρος της γκάμας του περιλαμβάνει εποχιακά προϊόντα καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών και τις τέσσερις εποχές του έτους (με χριστουγεννιάτικα είδη, σημαίες, στολές εθνικών επετείων, αποκριάτικα είδη, καλοκαιρινό εξοπλισμό και προϊόντα παραλίας).

Από το 2010 ενισχύει σημαντικά τη χονδρική πώληση με συμμετοχή σε μειοδοτικούς διαγωνισμούς Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εξυπηρετεί πελάτες χονδρικής, όπως καταστήματα της τοπικής αγοράς, σχολεία και υπηρεσίες  με ταχύτητα και αξιοπιστία! 

Το 2015 αποχωρεί ο ένας εταίρος και τη διοίκηση του καταστήματος αναλαμβάνει αποκλειστικά ο Γιάννης Κορομπίλης ενώ σταδιακά από το 2021 αναλαμβάνει η επόμενη γενιά με σκοπό να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και επαφής που έχει αναπτυχθεί με τους πελάτες επεκτείνοντας παράλληλα τη δραστηριότητα της επιχείρησης σε νέους επιχειρηματικούς δρόμους. 

Moto του καταστήματος είναι να παρέχει στους καταναλωτές «Ό,τι θέλουν, όταν το θέλουν»!  

Αποστολή του βιβλιοχαρτοπωλείου «Προμηθέας» είναι να ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών του με ποικιλία επώνυμων προϊόντων, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την καλύτερη δυνατή, άμεση και φιλική εξυπηρέτηση όλες τις ώρες της ημέρας! 

Το νέο εγχείρημα είναι η λειτουργία και ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος με στόχο τη δυναμική παρουσία στο σύγχρονο online περιβάλλον εξυπηρετώντας καταναλωτές από όλη την ελληνική επικράτεια, γρήγορα, εύκολα, ποιοτικά, με ασφάλεια στις συναλλαγές και κυρίως με εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία προϊόντων! 


Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτόν.

Περισσότερα