Δευτ - Παρ : 8:30 - 21:00
Σαβ : 8:30 - 15:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ ΕΩΣ 3KG

Πολιτική Ακύρωσης - Επιστροφών

Η επιχείρησή μας προσπαθεί μέσω των αναλυτικών περιγραφών των προϊόντων και των φωτογραφιών που αναρτά να σας παρουσιάσει με ακρίβεια το προϊόν, τις ιδιότητές του καθώς και τους λόγους χρησιμότητάς του. Παρόλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια προϊόντα μπορεί να διαπιστώσετε κατά την παραλαβή τους ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας ή να μετανιώσετε για μία αγορά που πραγματοποιήσατε. Γι’ αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα σύμφωνα με τα παρακάτω:

Ακύρωση εντολής πριν την παράδοση

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μία παραγγελία που έχετε τοποθετήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 24410 25226 ή αποστέλλοντας email στο info.epromitheas@gmail.com . Η επιχείρησή μας είναι υποχρεωμένη να σας επιστρέψει ακέραιο το ποσό της παραγγελίας με πίστωση της κάρτας σας ή με κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Επιστροφή προϊόντων μετά την παράδοση

 1.Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων

Έχετε δικαίωμα εφόσον δεν μείνατε ευχαριστημένοι από την αγορά σας να προχωρήσετε σε επιστροφή των προϊόντων που παραλάβατε σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και να αιτηθείτε την επιστροφή των χρημάτων σας. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην ίδια καλή κατάσταση που παρελήφθησαν, να μην έχει αποσφραγισθεί/σκιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από τα νόμιμα παραστατικά (απόδειξη ή τιμολόγιο). Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής και να κατατεθούν εκ νέου τα χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24410 25226 ή μέσω email στο info.epromitheas@gmail.com .

Σημειώνουμε ότι στα προϊόντα που μπορούν να επιστραφούν δεν περιλαμβάνονται: 

  •  Eποχιακά είδη, όπως Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά ή Καλοκαιρινά, μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων.
  • Φουσκωτά και συναρμολογημένα προϊόντα, καθώς και προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί.

2.Επιστροφή ελαττωματικού – ελλιπούς – λάθος προϊόντος

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να παραλαμβάνετε τα επιθυμητά προϊόντα άθικτα και πλήρη. Στην περίπτωση όμως που παραλάβετε ένα προϊόν ελαττωματικό, ελλιπές ή λάθος και θέλετε να το επιστρέψετε έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24410 25226 ή μέσω email στο info.epromitheas@gmail.com και να μας αναφέρετε το ελάττωμα στο προϊόν ή το λάθος μας στην εκτέλεση της παραγγελίας σας και να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να αντικατασταθεί το προϊόν με το σωστό μη ελαττωματικό προϊόν ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι είστε σύμφωνοι με αυτόν.

Περισσότερα